Your Time

 

Your Time – a te időd.

Lépj be csendes kis kuckónkba.

Tedd le az ajtó előtt minden problémádat, gondodat és merülj bele a nyugalomba, a csendbe.

A problémák megvárnak, és ha gondolod, amikor hazafelé lépkedsz, újra felveheted őket.  

Engedd, hogy egy kicsit kényeztessük testedet és lelkedet….

Régi, nagy álmunkat valósítottuk meg kislányommal, amikor 2018. májusában megnyitottuk kis üzletünket a Római lakótelepen. Számunkra egy kis gyöngyszem ahol teljes szívvel és lélekkel rá tudunk hangolódni vendégeinkre.

Engem már ismertek, most hagy mutassam be Anitát a saját szavaival…..

A munkám a szenvedélyem.

2011 óta dolgozom kozmetikusként és 2014-ben kerültem kapcsolatba egy olasz kozmetikummal, amely a Vagheggi Phytocosmetici (növényi kozmetikum).

Egy kiváló minőségű növényi kivonatokból és illóolajokból létrehozott bőrápolási terméksor,

melynek célja, hogy az összes arcproblémára választ és megoldást adjon. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabén és paraffinmentesek. Természetes, bőrbarát kozmetikum.

A csomagoláshoz használt anyagok környezetbarát termékek. A termékek fejlesztéséhez állatkísérletet nem alkalmaznak!.. Beleszerettem!

Mindenképpen olyan kozmetikummal szerettem volna dolgozni, amely tükrözi az én stílusomat is!  Szakmai hitvallásom, hogy olyan területet tudjak képviselni a szakmámon belül, ami a természetes, natúr, szolid, finom szépséget tükrözi, kiemelkedve a mai, kicsit művi világból. Arckezeléseim személyre szabott lehetőségeket kínál, minden korosztály számára! A kozmetikán belül az arckezelések a legfontosabbak számomra és a vendégek tudatos otthoni bőrápolási tanácsadása!

Ezen kívül elsajátítottam a cukor pasztás szőrtelenítést illetve a szempilla hosszabbítás 1-2D applikálását!

Bármelyiket választod, én azon leszek, hogy a számodra legmegfelelőbb, személyre szabott szolgáltatást nyújtsam, legyen szó szépülésről, bőrproblémáról vagy csak egy kis kényeztetésről!

Ez most a Te időd! Szeretettel várlak…

Minden esetben időpont egyeztetés szükséges.

Kozmetika:

Varga Anita  +36/70-605-03-12

Lélekgyógyászat:

Varga Ildikó   +36/20-971-98-95

Címünk: 1031. Budapest Torma Károly utca 8.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php:16 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php on line 16