Kineziológia

Stresszoldás 

Emlékek, amik beégnek tudatodba, agyadba, tested minden idegszálába, sejtjeibe és lelkedbe. Ezek lehetnek szép, boldog emlékek, amikre nagyon szívesen gondolsz vissza, és ha esetleg egy hasonló helyzetbe kerülsz pár év vagy évtized múlva, akkor elmosolyodsz és szívedet, lelkedet elönti a forróság és a szeretet érzése és tested minden porcikája ellazul a boldogságtól.

Azonban vannak negatív emlékeid is, amiket jó mélyre elástál már az évek során, és ha véletlenül valaki vagy valami eszedbe juttatja, akkor tested, izmaid megfeszülnek és leblokkolsz. Izmaidat az agyad irányítja, és az emlékképek rögzülnek a központi idegrendszered memóriájában, melyhez tested energiaáramlásokat kapcsol, aminek mindig egyensúlyba kellene lennie.

A kineziológia pedagógiai, pszichológiai elemeket is tartalmazó alternatív, holisztikus módszer, melynek célja a test energetikai egyensúlyának helyreállítása, a test öngyógyító mechanizmusának bekapcsolásával.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezésed nélkül is megtaláljuk azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémáidat.        

A kezelés célja a jelenbéli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós  technikák segítségével. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez. Nem csak a testtel dolgozik, hanem az elmével, az érzelmekkel, a lélekkel is foglalkozik.

 

Ez a szelíd gyógymód már az első oldás után pozitív változásokat hozhat életedbe. Természetesen csak akkor, ha Te is így akarod.

Ez a szabad választás törvénye.

A döntés a Te kezedben van.

 

 

Varázslatos az emberi agy: elfelejtünk egy illatot, de csak amíg újra meg nem érezzük, kitörlődik egy hang a memóriánkból, de csak amíg újra meg nem halljuk, és még a rég eltemetett érzelmeink is képesek újjáéledni, ha visszatérünk ugyanarra a helyre, ahol születtek..

/Paulo Coelho/

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php:16 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php on line 16