Tibeti hangtál

Nepálban és Indiában él az a hit, hogy minden hangból keletkezett, a kozmosz, az istenek és az emberek.

A vallásokhoz is rengeteg emberi és eszköz által keltett hang kötődik.

De ugyanígy ismerjük a különféle gyógyító célú kántálásokat a természeti népeknél. Sámánok, táltosok éltek, élnek vele anélkül, hogy tudnák, hogy a hang tulajdonképpen egy sajátos energiával rendelkező hullám, amely a fülünkön túl egész lényünkre, minden sejtünkre hatással van.

Ezt a hullám-tulajdonságot használjuk ki, amikor a hangtálakat hívjuk segítségül, ha az egészséges egyensúly felborul akár fizikai/testi, akár mentális, szellemi vagy energetikai szinten a szervezetben.

Ez, egy csodálatos és egyben holisztikus lehetőség, amellyel az egész testet harmonizáljuk, egyensúlyba hozzuk, támogatjuk és gyógyítjuk ezekkel a gyönyörűséges eszközökkel. 

A hangtálak által keltett rezgések végigáramolnak az egész testen. Valahogy olyan hullám formájában, mint amikor a vízbe kavicsot dobunk és az így keltett hullámok egyre nagyobb körökké, egyúttal sekélyebbekké válva, érintik az egész vizet és végül beleolvadnak a tó partjába. Az emberi testnek is nagyjából a kétharmada valamilyen folyadék (vér, sejtplazma, könny…), amely mint tudjuk, jó hangvezető. Így könnyű elképzelni, amint ezek a csodás hangok – rezgések - hullámok, eljutva minden pontra, minden sejthez, olyan állapotba hozzák a test öngyógyító képességeit, hogy végül elmúlnak a bajok, kisimulnak a lélek ráncai, megnyugszik a szellem.

A tálakból előhívott hang- és rezgésáramlás hatására kellemes ellazulás keletkezik, és a kezelések egyre intenzívebben segítenek megtapasztalni a lélek békéjét, harmóniáját.

Zenei nyelvre lefordítva:

a karmester-(hangtál) megadja a hangot, melyet átvesz a kórus-(test), hogy harmonikus melódia csendülhessen fel – a betegség helyett. Ez a hangolás pedig az egész test energetikai rendszerét rendezni képes.Végül extra jutalom, hogy a keletkezett kellemes ellazultság, meditatív állapot egy boldog, békés érzést indít el az emberben, amely sok egyéb mellett még az immunrendszert is képes gyógyítani és erősíteni….

Szeretettel várlak egyéni kezelésre valamint csoportos hangfürdőre.

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php:16 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php on line 16