Belső utazás Tibeti hangtálakkal

Vissza

Csoportos hangfürdő - meditáció

A csoportos hangfürdő célja a feszültség oldása, érzelmeink harmonizálása, a testi, lelki, szellemi harmónia megteremtése. Egy olyan intuitív koncert, ahol a tibeti hangtálak mellett esőbot, sámándob, óceándob, tingsha, gong hangjai simulnak egymáshoz, és a lelkünkhöz, elindulhat egy különleges belső utazás, mely során újra rátalálhatunk természetes ritmusunkra, egyensúlyba kerülhetünk önmagunkkal és a minket körülvevő világgal.

Érzelmeink ezúton történő harmonizálása által jobb hangulatba kerülünk, és ahogy oldódnak a blokkok, a testet és a lelket egyaránt egészségesebb működésre serkenti. 

Csoportban dolgozunk, együtt, de mégis külön. 

Megtartó, biztonságos közegben élvezzük a csoport  támogató erejét. És ha egymás között megosztásra kerül a belső munkánk, akkor a sorsközösség támogató ereje felerősödik, és ez még inkább pozitív gyógyító faktorként érvényesül. Mindezt a feltétel nélküli szeretet terében.

A csoportos hangfürdő során a résztvevők fekve, ellazulva fogadják be a rezgéseket.  Ez egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk.

Mit jelenthet a hangfürdő a résztvevőknek? 

  •  Esztétikai élményt jelentő zenélést
  •  Harmonikus létállapotot előidéző eseményt (test, lélek, szellem egysége)
  •  Relaxációt, meditatív állapotot
  •  A jobb és bal agyfélteke holisztikus működését elősegítő módszert
  •  A csakra rendszer harmonizálását, az életerő növelését
  •  Sajátos spirituális dimenziót és filozófiát, tudatosság-növelést
  •  Rápillanthatnak saját érzelmeikre, érzelmeik hiányára, megláthatják saját érzelmeik, gondolataik deformitását.

 

megosztás

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php:16 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/lelkednek/data/www/lelkednek.hu/index.php on line 16