lélekhang

Van egy jegyzeted…, amiben benne van minden
jelen fájdalmad, szenvedésed oka.
Van egy hang…,
aki fel akarja Neked olvasni a jegyzetét, hogy megszabadulhass lelki terheid alól….

 

A”Lélekhang” Filotás Mária által kifejlesztett csodálatos, egyedi terápia, mely védett szellemi termék. Engedd meg nekem, hogy az Ő szavait idézzem.
"A módszer segít abban, hogy meghald lelked dalát, melyet azóta dúdolsz, mióta létezel. Meghallhatod azt a belső hangot, melyet mi Lélekhangnak hívunk. Felfedezheted életed azon szereplőit, akikre most is kincsként kellene vigyáznod.

A kezelés közben oldjuk a lélek blokkjait és a kezelendő személy folyamatos élményeket kap lelkétől. Megbeszéljük mi a probléma az életedben, mitől szeretnél megszabadulni és mi az, ami még belül foglalkoztat. A beszélgetés alatt az energiamezőnk automatikusan összehangolódik és kezelés közben innen jön számomra az információ, melyet hangosan közvetítek számodra.

Közben érezhetsz fizikai tüneteket is, fej környéken, vagy a szív tájékán, ahol a lélek lakozik.
Sokan elérzékenyülnek, ami egy teljesen természetes folyamat. Ezért azt kérem, az oldásra egyedül érkezz, hogy teljesen át tudd adni magad a folyamatnak.

Számtalan kérdés van, amivel nap, mint nap, akár évek óta küzdünk!
És mindez akár egy óra alatt tisztítható!
Azon embereknek tudok ezzel segíteni, akik az okokat belül keresik saját magukban, és tisztában vannak pár alapvető dologgal:

  • A lélek örök és hallhatatlan, s míg odabent van korábban fel nem dolgozott sérelem, akár korábbi életből, addig az meg is jelenhet újra az életünkben, hogy akkor ezennel oldjuk már meg.
  • Egyetlen alkalommal nem lehet minden problémát orvosolni, hiszen a lélek sem egy alkalommal szerezte be sérüléseit.  A kezelés alatt a kezem közvetít egy energiát, melyet a tested befogad és ez az energia fogja a lélek terheit oldani a találkozásunk után pár napon keresztül.
  • Csak saját problémával gyere, hisz az oldás a Te energiameződből történik és másról, távban,biztosat  csak nagy vonalakban tudok mondani.

Kezelés után pihenni kell, legalább azon a napon. Így ne rohanj utána munkába egyből, szánj a lelkedre 1-2 napot".

 „Önmagunk megismerése kaland, amely váratlan messzeségbe és mélységbe vezet.”