asztrológia

 

Horoszkóp - Életünk térképe

Életed nem más, mint egy színdarab, amit születésed pillanatában írtál saját magadnak, csak ott, csak abban a pillanatban, amikor világra jöttél.

Amikor úgy gondoltad, hogy megéled ezt az életet is, és bevállalod, hogy a kiválasztott feladatokat megléped.

Ez a színdarab senki másé csak a Tiéd.

Te írtad, te kérted, hogy ilyen legyen.

És ha színdarab, akkor annak vannak szereplői – a bolygóid, akik az „előadást” adják. A szereplőknek kosztümjeik is vannak – a jegyek adják a ruhát a bolygóknak, hogy tudják, hogy hogyan kell viselkedniük a horoszkópodban. Természetesen vannak helyszínei is a darabnak – ezek a házak, ahol életünk színműve zajlik. A fényeket és az energiát pedig a fényszögek biztosítják mindehhez.

A Te színdarabod, nekem egy „térkép” a Te életed térképe.

És ez a térkép megmutatja, hogy….

  • Milyen energiákkal dolgozol itt a földön és milyen energiákat nem tudsz működtetni, amit tudatosan, meg kellene tanulnod, hogy kicsit könnyebb legyen. 
  • Mi az erősséged és gyengeséged, amit meg kellene erősítened, ahhoz hogy „okos lelkek” ne használják ki.
  • Kivel tudsz nagyon könnyedén együtt haladni az úton és, kik azok akik csak akadályoznak abban hogy előre haladjál. 
  • Honnan indultál, milyen kis batyut hoztál magaddal előző életedből és hová kell eljutnod.
  • Most milyen segítséget vagy hátráltatást kapsz a jelenbéli csillagállások szerint. Ők azok akik, ha egy kicsit eltévedtél volna a kijelölt ösvényről, akkor finoman vagy „kicsit agresszívabban”, de visszapasszíroznak az eredeti nyomvonalra, hogy arra haladj tovább.

 

De kérlek, azt ne várd tőlem, hogy jósoljak vagy mondjam meg - ez meg az mikor fog megtörténni.  Hitem szerint senkinek sincs joga beleavatkozni mások életébe, csak abban segíthet, hogy azt esetleg jobbá, könnyebbé tegye. A Te utad, a Te feladatod, a Te választásod… a Te ”Személyes történeted”.

„Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek.”

/Paulo Coelho/